Dags att emigrera =(

Efter att ha invaggat oss alla i säkerhet och fått oss alla att tro att han är en snäll hund, har Brutus nu börjat göra skäl för sitt namn. Han rymmer, tuggar på saker och ställer till med bråk! Idag har han varit uppe på ett bord, vält omkull ett glas med vatten, tuggat på fjärrkontrollen till TV:n och, värst av allt: gnagt sönder makens bärbara dator. Är det någon som har ett gästrum åt en hemlös kvinna och hennes odrägliga hund?
Nåja, om jag ska vara helt ärlig är det ju vårt eget fel, vi har inte valpsanerat tillräckligt. Nu går jag runt och försöker titta med valpögon på alla våra prylar. Vad ser tuggvänligt ut?
Dessutom har vi upptäckt att Brutus har en otäck passion för bajs. Häst- hund- katt- rådjur- det kvittar! Allt är lika attraktivt. Suck, suck dubbelsuck. Och så är han så sööööt samtidigt, men just innan man trycker dit en rejäl nospuss hindrar man sig när man minns var den söta söta nosen nyss befann sig.
Men ändå, vad härligt det är att vandra i snöig skog med en glad och skuttande valp med snöfläckar på nosen. Och vad mysigt det är att komma hem till någon som blir helt överlycklig över att se en, spelar ingen roll om man varit några timmar på jobbet eller ute vid brevlådan i 2 minuter. Och duktig är han, vi har klippt klorna och kammat öronen och tränat sitt och ligg och det går alldeles strålande. så det ska nog bli hund av den här slyngeln också. Så småningom.
Happy thursday!

Kommentarer
Postat av: Annica

hihi ja så är det att ha valp! (sa jag inte alls skadeglatt) :P

2009-02-05 @ 21:24:48
URL: http://www.nogg.se/bliip
Postat av: Marketta

Skulle vara så roligt att se bilder på lille Brutus. Du får lära dig hur man lägger in bilder i bloggen S.Lizzie, den lilla rackaren snodde en macka av maken igår,så här får vi svälta istället.

2009-02-05 @ 21:46:41
URL: http://colliekompisarna.bloggagratis.se
Postat av: Millie

Sååå, han har bytt namn. Eller är det bara när han är i onåd? Jo de kan allt hitta på hyss de små liven men som tur är brukar söndertuggandet lugna sig med åldern. Tyvärr kvarstår förkärleken till äckel dock. Färsk hästspillning är tydligen något väldigt delikat även om jag inte tänker prova själv.Ha det gott!

Kram

Millie

2009-02-06 @ 08:19:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0