Lydnadsträning.

Hampus och min träning går inget vidare faktiskt. Vi går och myser omkring i skogen mest faktiskt. Eller, som igår, så åker vi skidor ihop. Det är faktiskt riktigt trevligt tycker Hampus, som gillar när jag rör mig lite fortare än vanlig promenadtakt. Men jag blev lite förvånad faktiskt, när jag loggade in på Brukshundsklubbens sida och fick syn på en bekant liten voffsing. Där var jag och Hampus! Så här malliga blev vi när det gick så bra för oss.


Vilken dag som helst så ska vi i alla fall ta tag i träningen och sätta fart igen. Jag har åtminstone loggat in på tävlingskalendern, för jag tänkte ta med mig Hampus så han får vänja sig vid atmosfären på tävlingar.

Happy monday

Här var en kul grej jag hittade. Stämmer läskigt väl, faktiskt!

Livsväg 6, den ansvarsfulla bohemen:
Sexor trivs allra bäst i vackra miljöer där det råder harmoni. Det egna hemmet har en stor betydelse för dem, där tillbringar de mycket tid. En dålig egenskap kan vara att de lägger sig i vad andra gör alltför mycket.

Som sexa är du troligen kreativ och har en förkärlek till konst. Du är duktig på att skapa balans omkring dig, vilket är till hjälp när du samarbetar med andra människor. Att vara den som har stort ansvar har du ingenting emot, och detta tillsammans med att du är så välbalanserad skulle göra dig till en bra lärare. Dessutom har du en röst som tilltalar de flesta. Du är även lojal och avskyr orättvisor. De vänner du har behåller du troligtvis hela livet. För dem ställer du gärna upp om de behöver goda råd.

Du kan vara väldigt moraliserande och ha synpunkter på sådant som du egentligen inte har med att göra. Detta är något som andra kan irritera sig på. Även en viss tendens till oro över småsaker kan vara negativt.


http://cgi.ditthoroskop.nu/se/

RSS 2.0