Vad är det med hundar och dammsugare?

Hundar blir verkligen galna av dammsugare, jag undrar varför. Hampus har lagt märke till att dammsugaren liksom gnisslar till ibland, och på något vis lyckas han åstadkomma exakt samma ljud när han vilt skällande jagar dammsugarmunstycket. Om jag stänger in honom nånstans står han och skäller som en galning. Han blir helt överlycklig när jag ska dammsuga. Äntligen händer det något riktigt kul!

Klart att jag kan säga åt honom. Då sätter han sig i ett hörn och tjurar en stund, innan jaktinstinkten tar över och han kastar sig över dammsugaren igen.

Idag ösregnar det och jag kanske får användning för regnoverallen jag köpte till honom. Den är inte hans favorit, så jag använder den rättså sparsamt faktiskt. Men idag är en typisk sån dag när det passar strålande att få hem en hyfsat torr hund i stället för en genomblöt efter promenaden.

Happy saturday!

Kommentarer
Postat av: Annica

2009-11-14 @ 12:12:25
URL: http://bliip.bloggplatsen.se
Postat av: Annica

En sån där regndräkt kanske jag skulle skaffa till Puma. Undrar om jag kan få henne att förstå att hon slipper bada om hon har den??? :)

2009-11-14 @ 12:14:04
URL: http://bliip.bloggplatsen.se
Postat av: Annica

Jag kanske ska ta och skaffa en sån regndräkt till Puma, undrar bara hur jag ska få henne att förstå att om hon använder den så slipper hon bada.... :S

2009-11-14 @ 12:15:30
URL: http://bliip.bloggplatsen.se
Postat av: Marketta

Jadu, den där dammsugaren, den väcker heta känslor här också. Kanske mest hos Micki som försöker bita sönder slagen :-D.

2009-11-14 @ 22:49:19
URL: http://colliekompisarna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0