Bloggar

Idag har jag roat mig med att titta på andras bloggar. Tänk vad olika saker man kan ägna sig åt inom ramen för bloggkonceptet! Man kan som jag gnälla/ ironisera/ filosofera kring sin vardag i förorten som ibland är jättekul och ibland alldeles, alldeles urtråkig. Men det är ju inte precis vad alla andra bloggare ägnar sig åt.

Man kan lägga in bilder på sin vardag med lyckliga, glada hundar som Marketta. http://colliekompisarna.bloggagratis.se/ En blogg som man blir alldeles lycklig av att läsa. Dessutom har hon ofta omröstningar om olika saker. Hur gör man sånt?

En kompis som jag snott från min son har en blogg som handlar om allt möjligt, bland annat design, eftersom hon syr och knåpar ihop egna härliga saker. http://creatrix.blogg.se/ Ni bara måste titta. Just hur hon kombinerar underbara färger med svart tycker jag är helt fantastiskt. Jag ska genast knycka några av hennes idéer, jag som jämt bara har svarta kläder, och ser ut som om jag skulle på begravning varje dag.

Från henne fick jag en länk till en kille som är fotograf. Såna otroligt vackra bilder! Jag ska köpa hans första bok direkt, det lovar jag!   http://detvarmindag.blogg.se/

Min mans kusin är en liten ilsken rackare! Hon har en blogg som handlar om saker hon retar sig på här i världen. Ofta skrattar man ihjäl sig åt hennes formuleringar, hon skriver verkligen jättehärligt. Kolla in den!    http://www.nogg.se/bliip

Happy Sunday

Kommentarer
Postat av: Lisa

Vad glad jag blev av att läsa om min blogg på din, vilken riktig liten egoboost att börja (nåja, nästan börja) dagen med ^^Äh, förändra rollen istället vet jag :p

Tack för gratulationerna! Jo, jag körde ju på min första uppkörning. Den gick käpprätt åt fanders. Men sen så satt vi och vaktade vägverkets hemsida i onsdags, och lyckades få en tid senare samma morgon. Och den klarade jag, mirakulöst nog.

Hälsa Anton förresten!

2009-05-10 @ 12:44:09
URL: http://creatrix.blogg.se/
Postat av: Annica

ilsken liten rackare va??? :) din blogg är ju underbart härlig att läsa!

2009-05-10 @ 21:07:22
URL: http://www.nogg.se/bliip
Postat av: Marketta

Oj, här kommer man in och ser att man får gratisreklam S. Kul att höra att du tycker om min blogg. Nu måste jag ju bara ta en titt på dom andra. Du är förresten helt tvärtemot mig, jag trivs inte alls i svarta kläder. Möjligen byxor, men hur skulle dom se ut i detta hus efter 20 minuter :-o. Skulle få gå omkring med en sån där klädrulle i ena handen hela tiden ;-).

2009-05-15 @ 22:56:14
URL: http://colliekompisarna.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0