Aldrig mer vårrullar!

Allt började med ett impulsköp på Willys. Man ska aldrig handla på impuls. Man har ju en lista med sig och så följer man den, så sa alltid våra mammor, eller hur? Och så står man där och upptäcker att de har filodeg. Färdig, bara att rulla ut, fylla med något gott, och vips har man fina hemmagjorda vårrullar! HA! De där förbaskade pappersarken gick ju i småbitar bara man tittade på dem, även fast jag lindade in dem i våta handdukar och behandlade dem som bäbisar! Så nä, vårrullar blev det inte, snarare vår-konstiga trasiga paket-saker...Nästa gång köper jag färdiga. Undrar om de känner på sig att man inte är från Asien och det är därför de jävlas? Materien är emot mig klädmässigt också. Dottern slängde över ett linne till mig som hon inte gillade. Linnen är ju alltid bra att ha, och så svåra att hitta i garderoben. Men det här linnet hittar jag alltid. Det ligger där så tillgängligt och vill att jag ska sätta på mig det. Ser ut som ett alldeles vanligt linne gör det också, men så fort man har satt på det så kryper det upp och lämnar hela magen bar. Mycket sexigt på typ Paris Hilton. Inte på mig! Jag ser ut som nån sorts grotesk parodi på en medelålders Tjorven. Innan jag sticker till jobbet ska jag slita av det här linnet och kasta det i soporna Det har plågat mig för sista gången! Happy Monday på er!

Kommentarer
Postat av: Bliip

såna tröjor är roliga... har nån jag med och för varje gång så tycks man glömma det lilla faktum att dom inte vill sitta där man själv vill att dom ska...

2008-09-29 @ 15:47:41
URL: http://www.nogg.se/bliip
Postat av: Frida

Haha du behövde ju inte använda det :P tänkte bara om du ville testa det innan jag slängde det själv. Hade typ samma problem med det =)

2008-09-29 @ 20:58:40
Postat av: Yarri

Hej ! Det där med att göra egna vårrullar har jag aldrig testat men det verkar ju inte vara helt lätt....Kanske får pröva nån dag när humöret och tålamodet är på topp .

Kläder som inte sitter där de skall sitta är aldrig roliga, speciellt inte tröjor som vill krypa en bit uppåt ...själv ikläder jag mig nuförtiden långa ,stora stickade koftor för att dölja mina valkar på fram och baksidan.

Ha det bra och kram ! // Yarri

2008-09-30 @ 04:05:19
Postat av: Millie

Ha, jag hittade dig allt!!! Nu ligger du som favorit hos mig, inte illa, va. Nej, kläder som inte passar är inget kul. Har nyligen gått igenom mina linnen och brutalt slängt bort dem som inte passade. De finare till klädinsamling och de andra rätt ner i sophinken. En del sitter helt enkelt inte bra även om de inte visar magen och då hör de inte hemma i mitt skåp. Lite tomt blev det förstårs...

Kram

Millie

2008-09-30 @ 16:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0